1553747615 1553769618

TENTANG KAMI

Saatos taun-taun inovasi & usaha, AUPO parantos jalan ka pabrik top cutoff termal di dunya. Ti saprak diadegkeun, AUPO parantos ngahasilkeun langkung ti 10 milyar cutoff termal, anu seueur dianggo dina kulkas, AC, mesin cuci, alat dapur, kaséhatan & kageulisan sareng aplikasi sanésna, nyayogikeun solusi perlindungan overheating anu dipercaya, aman sareng stabil pikeun rébuan palanggan , sareng kami parantos janten panyadia anu ditunjuk pikeun seueur merek panerapan rumah tangga anu terkenal di dunya. Kami parantos nyetél conto profesional, éfisién sareng janji-minuhan di industri.

PRODUK

APLIKASI

TENTANG KAMI

Zhangzhou AUPO Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina 2005, saatos taun ngembangkeun & akumulasi,

AUPO parantos janten salah sahiji pabrik pamergian cutoff termal di dunya ...

BERITA

2020 (TAITRONICS) sareng Pameran AloT Taiwan suksés réngsé dina 23 Oktober.

Pikeun anu munggaran, paméran ieu ngahijikeun (acara TPCA), (OPTO Taiwan) sareng (Laser & Photonics Taiwan) ...

SEJARAH

Dina taun 2005, Zhangzhou Aupo Electronics Ltd. didirikeun.

Dina 2013, Gabung dina révisi GB 9816.1-2013 "sekering termal, Bagéan 1: Syarat sareng pitunjuk aplikasi" ...