Fabrika dhe prodhuesit e Kinës PPTC- RF60 RF72 | Aupo

PPTC- RF60 RF72 Kthehuni

Specifikimet

Numri i modelit. A B C D E Struktura
RF60-005F 3.8 ± 3 4,5 3 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF60-010F 4 ± 3 5,2 3 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF60-017F 4,6 ± 3 6,6 3 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-020F 4,6 ± 3 6,6 3 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-025F 4,6 ± 3 6,6 3 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-030F 5 ± 3 7 ± 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-040F 6.2 3 8.2 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-050F 6.2 3 8.2 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-065F 7.8 ± 3 9,8 ± 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-075F 8,5 3 10,8 ± 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-090F 9.5 3 11.5 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-110F 11 ± 3 13 ± 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-135F 12.5 3 14.5 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-160F 14 ± 3 16 ± 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-185F 16 ± 3 18 ± 5 5,0 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-250F 18.5 3 20,5 5 10.0 ± 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-300F 22 ± 3 26 ± 5 10.0 ± 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2
RF72-375F 24 ± 3 26 ± 5 10.0 ± 2 10.0 ± 5 3.0 ± 1 F1F2

 

Numri i modelit. Ih Ajo Vmax Imax Pd Koha maksimale për të udhëtuar Rezistenca
A A V A W A S Rmin (Ω Rmax (Ω
RF60-005F 0,05 0,11 60 40 0,26 0,25 5 7.3 20
RF60-010F 0,1 0.2 60 40 0,38 0,5 4 2.5 7.5
RF60-017F 0,17 0,34 60 40 0,48 0,85 3 3.3 8
RF72-020F 0.2 0.4 72 40 0,41 1 2.2 1.83 4.4
RF72-025F 0,25 0,5 72 40 0,45 1.25 2.5 1.25 3
RF72-030F 0.3 0.6 72 40 0,49 1.5 3 0,88 2.3
RF72-040F 0.4 0.8 72 40 0,56 2 3.8 0,55 1.29
RF72-050F 0,5 1 72 40 0,77 2.5 4 0,5 1.17
RF72-065F 0,65 1.3 72 40 0,88 3.25 5.3 0,31 0,72
RF72-075F 0,75 1.5 72 40 0,92 3.75 6.3 0,25 0.6
RF72-090F 0.9 1.8 72 40 0,99 4.5 7.2 0.2 0,47
RF72-110F 1.1 2.2 72 40 1.5 5.5 8.2 0,15 0,38
RF72-135F 1.35 2.7 72 40 1.7 6.75 9.6 0,12 0.3
RF72-160F 1.6 3.2 72 40 1.9 8 11.4 0,09 0,22
RF72-185F 1.85 3.7 72 40 2.1 9.25 12.6 0,08 0,19
RF72-250F 2.5 5 72 40 2.5 12.5 15.6 0,05 0,13
RF72-300F 3 6 72 40 3.2 15 19.8 0,04 1
RF72-375F 3.75 7.5 72 40 3.2 18.75 24 0,03 0,08

 

UL / KUL TUV
E487711 RF16 RF30 RF60 / RF72
50058956 16084207 16084208

 

Përshkrim i produktit:

 • Produkti AUPO PPTC është një termistor polimer i bërë nga materiali polimer i mbushur me grimca të zeza karboni. Nëse rryma që kalon përmes termistorit është shumë e lartë, fuqia e tij e ngrohjes është më e madhe se fuqia e shpërndarjes së nxehtësisë, dhe temperatura e termistorit do të fillojë të rritet. Në të njëjtën kohë, matrica polimer në termistor fillon të zgjerohet, e cila do të ndajë grimcat e zeza të karbonit dhe do të shkaktojë ngritjen e rezistencës, duke ulur kështu në mënyrë efektive rrymën në qark, në të cilën kohë termistori mbetet në një gjendje të rezistencës së lartë. Kur korrigjohet defekti, termistori PPTC shpejt ftohet dhe kthehet në gjendjen e tij origjinale të rezistencës së ulët.

Avantazhi s:

 • 1. Përzgjedhja e lëndëve të para të karbonit të zi të importuara nga Japonia, performanca e qëndrueshme dhe e besueshme e produktit.
 • 2. Teknologji speciale e rafinimit me dy vida, formula e prodhimit duke përdorur humbjen e peshës dhe saktësia aktuale mund të kontrollohet brenda 5.

Aplikacion:

 • Produktet PPTC mund të përdoren në bordet e kontrollit PCB, pajisjet e sigurisë, transformatorët, si produkte mbrojtëse të rikuperueshme të rrymës.

Product C ertification:

 • Termistori polimer i serisë RF ka kaluar UL 62319-1, UL 62319-1-1, EN 62319-1, EN 62319-1-1 dhe teste të tjera të sigurisë dhe ka marrë UL, TUV dhe çertifikata të tjera të sigurisë.

 • E mëparshme:
 • Tjetra:

 • Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

  Kategoritë e produkteve