1553747615 1553769618

RRETH NESH

Pas viteve të inovacionit dhe përpjekjeve, AUPO ka bërë rrugën e tij drejt prodhuesit më të lartë të ndërprerjeve termike në botë. Që nga fillimi i tij, AUPO ka prodhuar më shumë se 10 miliardë ndërprerje termike, të cilat përdoren gjerësisht në frigorifer, kondicioner, lavatriçe, pajisje kuzhine, shëndetin dhe bukurinë dhe aplikime të tjera, duke siguruar zgjidhje të besueshme, të sigurt dhe të qëndrueshme për mbrojtjen nga mbinxehja për mijëra klientë , dhe ne jemi bërë furnizuesi i caktuar i shumë markave të njohura të pajisjeve shtëpiake në botë. Ne kemi vendosur një shembull profesional, efikas dhe premtues-përmbushës në industri.

PRODUKT

APLIKACION

RRETH NESH

Co Elektronikë Zhangzhou AUPO, Ltd u themelua në 2005, pas viteve të zhvillimit dhe akumulimit,

AUPO është bërë një nga prodhuesit kryesorë të ndërprerjeve termike në botë ...

HISTORIA

Në vitin 2005, Zhangzhou Aupo Electronics Ltd themeloi.

Në vitin 2013, Regjistrohuni në rishikimin e GB 9816.1-2013 "siguresa termike, Pjesa 1: Kërkesat dhe udhëzimet e aplikimit" ...