1553747615 1553769618

ЗА НАС

По повеќе години иновации и напори, AUPO се проби до врвниот производител на топлински прекини во светот. Од своето основање, AUPO произведе повеќе од 10 милијарди термички прекини, кои се широко користени во фрижидер, клима уред, машина за перење, кујнски апарати, здравје и убавина и други апликации, обезбедувајќи сигурни, безбедни и стабилни решенија за заштита од прегревање за илјадници клиенти , и станавме назначен снабдувач на многу познати брендови на апарати за домаќинство во светот. Воспоставивме пример за професионална, ефикасна и исполнување на ветувањата во индустријата.

ПРОИЗВОД

ПРИМЕНА

ЗА НАС

Zангжу Аупо Електроника копродукции, ООД е основана во 2005 година, по години на развој и акумулација,

AUPO стана еден од водечките производители на топлински прекини во светот ...

ИСТОРИЈА

Во 2005 година, основана е Zангжу Аупо Електроникс ДОО.

Во 2013 година, придружете се на ревизијата на GB 9816.1-2013 „термички осигурувач, Дел 1: Барања и упатства за примена“ ...