1553747615 1553769618

Babagan Kita

Sawise pirang-pirang taun inovasi & usaha, AUPO wis entuk cara kanggo produsen top cutoff termal ing donya. Wiwit didegake, AUPO ngasilake luwih saka 10 milyar potongan panas, sing akeh digunakake ing kulkas, AC, mesin cuci, alat pawon, kesehatan & kaendahan lan aplikasi liyane, nyedhiyakake solusi proteksi overheating sing aman, aman lan stabil kanggo ewu pelanggan , lan kita wis dadi pemasok sing ditemtokake kanggo akeh merek peralatan rumah tangga sing kondhang ing saindenging jagad. Kita wis nyipta conto profesional, efisien lan netepi janjine ing industri.

PRODUK

APLIKASI

Babagan Kita

Zhangzhou AUPO Electronics Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, sawise pirang-pirang taun pembangunan & akumulasi,

AUPO wis dadi salah sawijining produsen cutoff termal sing misuwur ing ...

PAWARTA

Pameran 2020 (TAITRONICS) lan AloT Taiwan sukses rampung tanggal 23 Oktober.

Kanggo pertama kaline, pameran iki nggabungake (TPCA show), (OPTO Taiwan) lan (Laser & Photonics Taiwan) ...

SEJARAH

Ing taun 2005, Zhangzhou Aupo Electronics Ltd didegake.

Ing 2013, Gabung karo revisi GB 9816.1-2013 "sekering termal, Bagean 1: Pedoman syarat lan aplikasi" ...